måndag 25 oktober 2010

Ekonom?


Ha ha ha! Upptäckte i dag när jag körde till jobbet och lyssnade på P4 Uppland att jag och Jacke Sjödin har en hel del gemensamt - och då menar jag inte frisyren! Vi har båda läst ekonomiprogrammet på gymnasiet, ogillar allt vad debet och kredet heter och sitter som fån framför TV:n när de pratar om aktuella dagsräntor, reproräntan, aktier och fonder...Måste vara någon defekt hos oss, någon felkonstruktion när vår Herre! skapade oss...men att sätta sprätt på pengar, det är en annan femma!
I kväll ska vi ta en tur in till Uppsala. Vi är bjudna på middag hos en av mina "bonuspojkar": Azad och hans Peri. De väntar barn i januari och vi har med oss en barnvagn efter vårt yngsta barnbarn Cornelia som de kanske ska köpa...det blir nog kurdisk mat! Mums!

2 kommentarer:

  1. Mums kurdisk mat låter himla gott. Du får berätta sedan vad du blev bjuden på.
    Ha det så bra och trevlig kväll.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat - en soppa med persilja, lök, bönor och pasta i bland annat, därefter bjöds det på kyckling, lammgryta, sallad och en blandning av basmatiris och nudlar...väldigt gott samt små friterade rullar med köttfärs och persilja inuti "degen" - lite som kroppkakor...Vi avslutade med te, kaffe och frukt + kurdisk baklava och chokladbitar...förstå att vi var mätta när vi kom hem i natt vid 00.24 :D

    SvaraRadera

Powered By Blogger