måndag 19 december 2011

En resa i ditt undermedvetna?


För någon tid sedan var jag med om något som inte är så vanligt. Jag var med om en TRUMRESA! Jag har alltid dragits till det lite mystiska, det som inte går att förklara på vetenskaplig väg. En bekant till mig är utbildad inom shamanernas riter och verksamheter och hon samlade en liten grupp på 10-12 personer och tillsammans skulle vi göra en inre resa efter shamanska traditioner. Vi reste till den undre världen för att möta våra kraftdjur. Vi reste även till den övre världen där vi skulle möta vår ledare. Vi hade med oss något mjukt att ligga på och en kudde. Några hade med sig en halsduk eller sjal att täcka över ögonen med.
Jag var både nyfiken och lite pirrig. Vet inte om jag ska tro eller inte...

När vi gjort vår resa hade jag mött inte bara en, utan tre kraftdjur! En varg, en häst och en korp! Och jag mötte min ledare,som visade sig heta Maria...

Om det ska jag berätta en annan gång.

Hur är det med din julstämning? Jag tycker det är sååå svårt att fatta att det är Julafton om fem dagar när regnet öser ner. Hoppas verkligen att det blir lite kallare snart så att det åtminstonde blir lite frost på marken.

3 kommentarer:

  1. Låter spännande.

    Jag har inte fått någon julstämning alls ännu, tyvärr. Kanske kommer i veckan. Sillen och köttbullarna skall fixas och då kanske stämningen kommer. Och så julgodis på fredagskvällen.

    SvaraRadera
  2. Vad kul Elisabeth!
    Har också gjort några trumresor, visst är det häftigt! Mitt kraftdjur är räven och jag som älskar rävar de är så vackra. Skulle gärna göra fler trumresor men det är för få intresserade för att få ihop en grupp. Hör gärna av dig om du ska iväg på något trumresa igen följer gärna med.
    God Jul!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Eva! Tänk, då har vi det också gemensamt =)

    SvaraRadera

Powered By Blogger