tisdag 5 januari 2010

Nytt år och nya upplevelser som väntar runt hörnet!






Jisses! Vad svårt det är att skriva nytt datum med nya siffror! Det var ju inte länge sedan det var milenniumskiftet känns det som och nu har det gått hela tio år!
Och mina böner om en vit jul har blivit bönhörda med råge, minns ej när vi hade en sån´fin jul senast - jättekul för alla barn som kan bygga snögrottor och åka i pulkabackarna. Rámpo älskar snön och försvinner ibland helt och man ser inte vad som är fram eller bak =) På väg 288 till Östhammar i morse såg vi en älg en bit in i en glänta, det var flera år sedan jag såg en älg och jag har ju pendlat hit i 11-12 år nu! De har det tufft nu med all snö så allt har en baksida =( Glöm inte att mata småfåglarna med frön och nötter!
Vad har hänt under 2009 då? Försöker komma ihåg det viktigaste: David flyttade till Landskrona, åkte till Afghanistan och kom hem igen - välbehållen. Christer byggde vårt superfina staket som jag är jättenöjd med. Vi åkte tåg till Narvik på semestern med syster&svåger - det var underbart att se fjällen och fjordarna. Och Lapplandsporten - tack Alexander för att du talade om att de heter så!
Mamma fyllde 90 år och vi hade kalas för henne. Och så kom Cornelia, vårt sjätte, ljuvliga barnbarn! Julaftonen var vi hos Magnus&Elin - tack för en skön dag!
Nyårsaftonen firades hos oss i goda vänners lag. Alltid mysigt att träffas över en bit mat. Gästerna gav sig av hemåt vid 03-tiden i snövädret. Tack snälla för att ni finns! Och vi fick reda på att David och Alexander flyttar uppåt igen. Kul, för det är så långt till L-krona, ju!
Bifogar lite vintriga bilder från Fyrbo. Ha ett fint år alla ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Powered By Blogger