lördag 16 juni 2012

Marknadsdags i Östhammar

och då är det alltid fullt med folk på stan. Kommuninvånare blandas med turister och sommarboende och hela samhället blommar upp! Vad gjorde vi handlare utan dem? Jo, många av oss fick slå igen... Rådhustorget befolkas med säljare av gårdsprodukter som blommor, honung, tomatplantor, fårskinn och mycket mer. Nere vid Sjötorget är det marknad med knallar och karuseller, barnen får de obligatoriska ballongerna och mammorna köper bröd och pynt. Tyvärr så kom regnet vid ettiden och då minskade det genast med folk. I min lilla butik är jag som tur är inte så beroende av vädret - får hålla koll bara och ta in klädställningar och korgar när det börjar droppa.

2 kommentarer:

  1. Jag kikade på marknaden från mitt fönster i butiken och det var ganska mycket folk tycker jag. En del kom in till mig och kikade och jag sålde en del kläder. Var själv nere på marknaden med Niclas för att köpa brända mandlar som är så gott. Var du ner något?
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Hej Eva! Så kul att du fick sälja! Du har ju perfekt läge där nere nu i sommar =D Jag var inte ner, jag stängde kl 14.15 och skulle vara barnvakt i Alunda på kvällen så därför åkte jag hem direkt. C var där och jobbade ett par timmar för Lions. Kram

    SvaraRadera

Powered By Blogger