måndag 16 november 2009

Grått och regn, regn regn för hela slanten!


Japp, nu klagar jag! Är så less på detta gråa täcke som legat över oss nu så länge. Var finns solen? Och kylan och snön? Suck! Det var ju så ljust och fint med det lilla snötäcke som vi fick förra veckan. Men man får se det positiva med allt - nu kan man tända ljuslyktorna redan på morgonen :)
Helgen försvann fort som vanligt - städa, tvätta m m - är ju måstegöra! Lördagskvällen tillbringades framför TVn och Idol - att Eddie försvann var inte förvånande men att Mariette riskerade åka ur fattar jag inte! Hon är en gudabenådad sångerska med underbar röst och stor utstrålning. Nej, nästa gång måste Reza åka! Sen blir det svårt - alla kvarvarande är ju bara så bra att man önskar att alla kunde vinna! Men det lutar åt att Erik tar hem vinsten och det är han väl värd.
Söndagen fixades det lite hemma, mamma fick det sista upplockat eller nerplockat i förrådet ?! och kvällen avslutades med en superb middag på Åkerigatan - tack snälla! Hoppas barnen kunde somna sen, de var väldigt pigga när vi drog oss hemåt vid niotiden:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Powered By Blogger